Ingelmunster - Lendeledestraat

Op een erg rustige ligging in de Lendeledestraat in Ingelmunster realiseren we deze 2 prachtige pastorijwoningen. De rustige en landelijke ligging zorgen ervoor dat u een mooi uitzicht heeft.

Beide woningen werden reeds aan de buitenzijde volledig afgewerkt met oog voor detail. Ook binnenin zullen de woningen tot in de puntjes afgewerkt worden met kwaliteitsvolle materialen. Lot 1 wordt momenteel reeds afgewerkt. Lot 2 zal volledig naar uw wensen afgewerkt worden.

De woningen zijn bovendien erg ruim en hebben een goed doordachte indeling zodanig er geen verloren kantjes zijn in deze huizen.

Bovendien is de oppervlakte van zowel de grond als de huizen erg ruim. Grondoppervlaktes van 474 m² en 679 m². De huizen zelf hebben een mooie oppervlakte van 204 m² en 208 m².

Lot 1 beschikt over 5 slaapkamers, lot 2 over 4 met de mogelijkheid tot een 5e.

Wenst u meer te weten over deze prachtige woningen&63; Neem dan snel contact met ons op!


Gegevens

  • Adres: Lendeledestraat 15
  • Postcode: 8770
  • Gemeente: Ingelmunster
  • Aantal wooneenheden: 0

Geen panden gevonden.

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.