Kortrijk verkaveling Rollegem

LAATSTE WONINGEN - Verkaveling van 64 loten met een variatie in bouwstijlen.

Nieuwe verkaveling
In deze verkaveling worden 64 nieuwbouwwoningen gerealiseerd met oog voor kwaliteit. Momenteel bevindt de verkoop zich in de laatste fase met reeds 54 verkochte woningen. De bouwwerken voor de laatste woningen werden recent aangevat. Midden de verkaveling werd een grote, gemeenschappelijke groenzone aangelegd.

Verschillende stijlen
De verkaveling bestaat uit verschillende bouwstijlen, van klassiek naar modern en pastorale woningen. Hierdoor zorgen we voor een mooie mix in de verkaveling, waar iedereen zijn stijl kan vinden.
Bovendien zijn er zowel gesloten als half open woningen te koop. Maar evengoed nog 2 bouwgronden voor open bebouwing.
Er zijn woningen die zich in de beginfase bevinden van de bouwwerken en woningen die reeds in afwerkingsfase zitten, die snel bewoonbaar zijn.

Uitstekende bereikbaarheid
In het centrum van Rollegem op 300 meter van de kerk is de verkaveling Molenkouter te vinden. Vanuit deze locatie heeft u een erg vlotte verbinding naar alle verbindingswegen naar Kortrijk. Zowel de E17 als de E403 zijn vlot te bereiken.
Daarbij heeft elke woning zijn eigen garage of carport. Bezoekers kunnen parkeren op verschillende parkeerstroken in de wijk.

Gegevens

  • Adres: Molenkouter
  • Postcode: 8500
  • Gemeente: Kortrijk
  • Aantal wooneenheden: 0

Geen panden gevonden.

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.