Meulebeke - appartementen De Nieuwe Kapelle

Vlakbij het centrum van Meulebeke starten we met de realisatie van ons nieuwste project. Op de site van huidige rusthuis te Meulebeke (tussen de Tieltstraat en de Bonestraat) hebben we een verkavelingsvergunning verkregen voor het realiseren van een nieuwe verkaveling.

In een eerste fase zullen we hier 24 appartementen realiseren. Het merendeel van de livings is gericht naar een groenzone die zal worden gerealiseerd. De living van de appartementen naar het park zijn zuid georiënteerd. Deze groenzone zal een nieuwe groene long vormen in Meulebeke en zal na realisatie van de werken aan de gemeente worden overgedragen.

Dit zijn traditionele appartementen, maar voor meer hulp behoevende mensen is een link met het nabijgelegen woonzorgcentrum vrijblijvend mogelijk. Dit is een uniek concept, informeer naar de verdere voorwaarden.

Gegevens

  • Adres: Bonestraat 15
  • Postcode: 8760
  • Gemeente: Meulebeke
  • Aantal wooneenheden: 24

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.