Residentie Groenzicht - Gistel

Residentie Groenzicht in Gistel telt 21 ruime appartementen in een prachtige groene omgeving.

Reeds 40% verkocht!

Thuiskomen in een rustige, groene omgeving in het centrum van Gistel, is wonen in Residentie Groenzicht. Dit nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van de markt van Gistel waar tal van winkels, eetgelegenheden en voorzieningen zich situeren.

Met de auto er een dagje op uit naar de kust, Brugge of het binnenland is geen probleem dankzij de vele invals- en snelwegen in de buurt.

Groenzicht zal bestaan uit 21 ruime appartementen met 2- of 3 slaapkamers die voldoen aan alle hedendaagse eisen omtrent energiezuinigheid, duurzaamheid, wooncomfort en kwaliteit.

De zuidelijk georiënteerde terrassen en tuinen met zicht op de nieuwe groene zone zorgen ervoor dat u hier tot rust kan komen. De nieuwe groenzone rondom het gebouw zal een oppervlakte hebben van maar liefst 5000 m² en zal bestaan uit een uitgebreide mix van planten, bloemen, struiken en bomen.

Ieder appartement kan bovendien volledig naar smaak afgewerkt worden in samenspraak met onze klantendienst. Zij zullen je begeleiden doorheen alle keuzemogelijkheden.

Verder zijn er nog tal van grote ondergrondse garages en autostaanplaatsen beschikbaar.

Contacteer ons voor meer informatie over dit nieuwbouwproject.

Gegevens

  • Adres: Zomerloosstraat 23/A
  • Postcode: 8470
  • Gemeente: Gistel
  • Aantal wooneenheden: 21

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.