Westrozebeke - Ommegang Noord

OPEN HUIS zaterdag 6/6 van 10u tot 12u (Afspraak verplicht) - In Westrozebeke realiseren we 3 nieuwe woningen in pastorale stijl.

Op zaterdag 6 juni organiseren we een open huis in deze 3 woningen in Westrozebeke van 10u tot 12u. Omwille van de coronamaatregelen is het verplicht om vooraf te registreren. Zo kunnen we alle nodige voorschriften naleven. Registreren kan op 056 66 59 45 of per mail naar maxim@cnest.be.


De woningen hebben een oppervlakte tussen de 143 en 152 m² en worden gebouwd op ruime percelen tussen de 339 en 511 m².

Op deze zuidwest gerichte bouwgronden realiseren we 2 mooie halfopen woningen en 1 gesloten woning in pastorale stijl. Dankzij de oriëntatie en de aanwezigheid van vele raampartijen zorgt het zonlicht ervoor dat u volledig tot rust komt in de warme sfeer van deze nieuwbouwwoningen.

Bovendien zorgen de grote percelen ervoor dat u ook in de tuin volledig kan ontspannen. Via de voetweg achter de tuinen kan u als bewoner vlot met de fiets een ontspannende fietstocht maken.

Deze woningen bestaan uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, een ruime/open leef- en keukenruimte met aanpalend de wasplaats en inpandige garage met automatische garagepoort.
Op de bovenverdieping vinden we naast de nachthal 3 ruime slaapkamers, een afzonderlijk toilet en grote badkamer met dubbele lavabo, groot ligbad en douche. Bovendien is er nog een grote zolderruimte.

De bouw werd recent aangevat. Als koper kan u de volledige woning nog naar wens afwerken waardoor dit uw droomwoning wordt.

Pluspunten:
- Ruime woningen
- Perfecte oriëntatie
- Energiezuinig! (E-40)
- Kwalitatieve afwerking volgens de wensen van de klant
- ...

Wenst u meer informatie over deze woningen, aarzel niet ons te contacteren op 056 66 59 45 of info@cnest.be.Gegevens

  • Adres: Ommegang Noord 8
  • Postcode: 8840
  • Gemeente: Westrozebeke
  • Aantal wooneenheden: 0

Geen panden gevonden.

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.