Westrozebeke - Ommegang Noord

In Westrozebeke realiseren we 3 nieuwe woningen in pastorale stijl.

De woningen hebben een oppervlakte tussen de 143 en 152 m² en worden gebouwd op ruime percelen tussen de 339 en 511 m².

Op deze zuidwest gerichte bouwgronden realiseren we 2 mooie halfopen woningen en 1 gesloten woning in pastorale stijl. Dankzij de oriëntatie en de aanwezigheid van vele raampartijen zorgt het zonlicht ervoor dat u volledig tot rust komt in de warme sfeer van deze nieuwbouwwoningen.

Bovendien zorgen de grote percelen ervoor dat u ook in de tuin volledig kan ontspannen. Via de voetweg achter de tuinen kan u als bewoner vlot met de fiets een ontspannende fietstocht maken.

Deze woningen bestaan uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, een ruime/open leef- en keukenruimte met aanpalend de wasplaats en inpandige garage met automatische garagepoort.
Op de bovenverdieping vinden we naast de nachthal 3 ruime slaapkamers, een afzonderlijk toilet en grote badkamer met dubbele lavabo, groot ligbad en douche. Bovendien is er nog een grote zolderruimte.

De bouw werd recent aangevat. Als koper kan u de volledige woning nog naar wens afwerken waardoor dit uw droomwoning wordt.

Pluspunten:

Ruime woningen
Perfecte oriëntatie (ZW)
Energiezuinig! (E-40)
6 Zonnepanelen inbegrepen
Kwalitatieve afwerking volgens de wensen van de klant
...


Wenst u meer informatie over deze woningen, aarzel niet ons te contacteren op 056 66 59 45 of info@cnest.be.

 

Gegevens

  • Adres: Ommegang Noord 8
  • Postcode: 8840
  • Gemeente: Westrozebeke
  • Aantal wooneenheden: 3

Vul onderstaand formulier in om ons te contacteren over dit project of dit pand. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naam: (*)
E-mailadres: (*)
Telefoon: (*)
Bericht:
 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.